maart 2022 - Jaarbeurs
Het event voor slimme maakoplossingen

Astrid van Ballegoy

Astrid van Ballegoy is marketing- & communicatiemanager bij Hitma Groep en Indutrade Benelux. Daarnaast promoot Astrid techniek onder jongeren en brengt zij onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar. Ook zet zij zich als superpromoter in voor The Hunger Project Nederland. Hun doel is een eind te maken aan het grootste oplosbare probleem ter wereld: honger. Via haar columns vraagt Astrid aandacht voor het verduurzamen van de (maak)industrie.

Hitma voorziet industriële bedrijven, o.a. binnen de maakindustrie, van technische oplossingen (advies, service en componenten en systemen). Het bedrijf is ook actief binnen ziekenhuizen, de watermarkt en HVAC. Bij Hitma ontmoet je mensen met passie voor techniek. De dienstverlening van het bedrijf kenmerkt zich door het delen van kennis en maatwerk.

Indutrade Benelux is de holding van de in de Benelux gevestigde technische bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB. Hitma is onderdeel van de Indutrade-organisatie.

Social media

LinkedIn

Twitter

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt maximaal 1x per week het laatste nieuws per email.
Inschrijven

Wil jij ook blogger worden?

Dat is mooi. Wij zijn op zoek naar professionals uit de Nederlandse maakindustrie die graag hun kennis willen delen en een scherpe pen hebben om dit ook in een blog te verwoorden. Als blogger op Maakindustrie.nl krijg je een platform om je visie en kennis te delen met 45.000 professionals. Het dienen wel unieke en niet commerciële blogs te zijn.

Meer informatie
icon-m-white