Sustainder zet uitbreiding slimme armaturen in Europa voort

Leesduur: +/- 2 min.
Na Nederland en Duitsland breidt Sustainder haar producten- en dienstenaanbod uit naar Centraal- en Oost-Europa,. Binnenkort start een grootschalig smart lighting-project in Kladno, Tsjechië.

Het project omvat de installatie van Sustainder's slimme LED-armaturen Anne en Alexia en wordt uitgevoerd door een sterke lokale partner, actief in de CEE-regio, om te zorgen voor een solide marktbenadering. "Naast de gemeente Kladno is er grote behoefte aan toekomstbestendige oplossingen in deze regio. Onze lokale partner kent de markt heel goed en biedt ondersteuning bij de overgang naar smart. Dankzij een uniek cassettesysteem, connectiviteit en open architectuur zijn de Sustainder armaturen al klaar voor toekomstige ontwikkelingen", zegt Niek de Jong, CEO van Sustainder.

Toekomstbestendige oplossingen

Sustainder armaturen zijn breed toepasbaar en kunnen via een API online worden gekoppeld aan elk lokaal backoffice-systeem, waardoor ze op afstand beheersbaar en bestuurbaar worden. Alle armaturen zijn gebaseerd op een modulair ontwerp en beschikken over basis-sensortechnologieën die het mogelijk maken om onder meer temperatuur, lichtgevoeligheid en energieverbruik te meten. Op deze manier helpt Sustainder een duurzame, veilige en gezonde samenleving op te bouwen. In onderstaande video (klik op de afbeelding) worden de verschillende armaturen geïntroduceerd. 

Het modulaire concept van Sustainder biedt een aantrekkelijk aanbod voor gemeenten die willen overstappen op slimme stadsoplossingen. Dit maakt Sustainder een geschikte partner om de discussie te starten over vervanging, duurzaamheid en slimme openbare verlichting, en over toekomstbestendige oplossingen en slimme stadsambities. Met de toetreding tot de CEE-regio versterkt Sustainder zijn internationale ambities en doelstelling om tot de top vijf van de marktspelers te behoren.

 

Bron + foto: Sustainder. 

Geef jouw mening

Bij je reactie wordt je achternaam niet getoond