maart 2022 - Jaarbeurs
Het event voor slimme maakoplossingen

Thomas Kruse

Thomas Kruse is productmanager netwerktechniek, smart home en veiligheid bij reichelt elektronik. Hij houdt zich onder andere bezig met het Industrial Internet of Things.

reichelt elektronik is met meer dan 110.000 producten een van de grootste onlinedistributeurs van elektronica en IT-technologie in Europa. Zowel particuliere als zakelijke klanten vinden in de webshop een breed assortiment aan bouwelementen, ontwikkelingsboards zoals single-board computers, huishoud- en veiligheidstechniek en werkplaatsbenodigdheden. Daarnaast bestaat het assortiment uit elementen voor licht- en meettechniek, PC- en netwerktechniek en stroomvoorziening.

reichelt elektronik GmbH & Co. KG heeft haar hoofdkantoor in Sande (Duitsland) en werd in 1969 opgericht. Sinds 2010 maakt reichelt deel uit van de Zwitserse Dätwyler Group, een toeleverancier met focus op de industrie met leidende posities in internationale en regionale marktsegmenten.

LinkedIn

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt maximaal 1x per week het laatste nieuws per email.
Inschrijven

Wil jij ook blogger worden?

Dat is mooi. Wij zijn op zoek naar professionals uit de Nederlandse maakindustrie die graag hun kennis willen delen en een scherpe pen hebben om dit ook in een blog te verwoorden. Als blogger op Maakindustrie.nl krijg je een platform om je visie en kennis te delen met 45.000 professionals. Het dienen wel unieke en niet commerciële blogs te zijn.

Meer informatie
icon-m-white