maart 2022 - Jaarbeurs
Het event voor slimme maakoplossingen

Remko Roosjen

Remko Roosjen werkt sinds 2008 als advocaat en is mede-oprichter van MAAK Advocaten. Remko adviseert en procedeert over allerlei soorten commerciële zaken.

Een belangrijk deel van zijn werk gaat over het opstellen en beoordelen van commerciële contracten, bijvoorbeeld zakelijke samenwerkingsvormen (koopcontracten, distributie, franchise en agentuur), NDA’s, LOI’s en algemene voorwaarden. Remko adviseert en procedeert ook bij geschillen tussen handelsondernemingen. Remko treedt daarbij op als procesadvocaat voor de Nederlandse rechtbanken, gerechtshoven of arbitrage-instituten.

De afgelopen periode heeft Remko zich verder gespecialiseerd op de sector maakindustrie en de juridische vragen die in de (producerende) keten van fabrikant tot eindgebruiker leven. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de contractuele kansen optimaal worden benut en risico’s op aansprakelijkheid beheersbaar worden gemaakt? Remko heeft daarnaast een bijzondere interesse in vragen over CE-markering en de (uitleg van de) machinerichtlijn.

Social media

LinkedIn

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt maximaal 1x per week het laatste nieuws per email.
Inschrijven

Wil jij ook blogger worden?

Dat is mooi. Wij zijn op zoek naar professionals uit de Nederlandse maakindustrie die graag hun kennis willen delen en een scherpe pen hebben om dit ook in een blog te verwoorden. Als blogger op Maakindustrie.nl krijg je een platform om je visie en kennis te delen met 45.000 professionals. Het dienen wel unieke en niet commerciële blogs te zijn.

Meer informatie
icon-m-white