maart 2022 - Jaarbeurs
Het event voor slimme maakoplossingen

Jan van der Donk

Is mede-eigenaar van D&D Production & Sourcing. Sinds 1999 is hij als inkoopdirecteur van Erico actief in China. Op basis deze ervaringen heeft hij samen met Hans van Dam een inkoopkantoor gestart in Shanghai (2006).

Jan deelt graag over zijn ervaringen met eigen productie in China. Regelmatig is hij dan ook als panellid aanwezig bij events van de KvK, Guanxi enz. Verder is hij mede-auteur van het Succeed and Lead in China Guide van de Bencham in Shanghai.

D&D Production & Sourcing is Inmiddels in Jiashan (China) doorgegroeid tot een fabriek van 3.000 m. Hier worden machines en apparaten geassembleerd voor klanten in Europa en China. Het plaatwerk wordt in eigen beheer geproduceerd (CNC ponsen/nibbelen, zetten, lassen enz.). De overige delen worden betrokken via het eigen netwerk in China.

D&D Production & Sourcing staat volledig in voor de juiste kwaliteit van de producten. Om deze reden wordt er pas gefactureerd na aflevering in Nederland of China.

Ons motto is het eenvoudig en vertrouwd produceren van uw producten in China.

Website:
www.dand.nl

Social Media:
LinkedIn
Twitter
YouTube

Meer van Jan van der Donk

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt maximaal 1x per week het laatste nieuws per email.
Inschrijven

Wil jij ook blogger worden?

Dat is mooi. Wij zijn op zoek naar professionals uit de Nederlandse maakindustrie die graag hun kennis willen delen en een scherpe pen hebben om dit ook in een blog te verwoorden. Als blogger op Maakindustrie.nl krijg je een platform om je visie en kennis te delen met 45.000 professionals. Het dienen wel unieke en niet commerciële blogs te zijn.

Meer informatie
icon-m-white