ESEF Maakindustrie 2020 en NEVAT bundelen krachten

Leesduur: +/- 2 min.
ESEF Maakindustrie en NEVAT gaan samenwerken om meer te betekenen voor klanten en relaties. Door niet alleen tijdens, maar ook buiten de beurs ESEF Maakindustrie op inhoud gerichte evenementen en activiteiten te organiseren. Zo wordt bijvoorbeeld verbinding gelegd tussen de inhoud die NEVAT presenteert tijdens het congres ‘Nederland Maakt’ op 2 oktober en de live proposities die Jaarbeurs neerzet met ESEF Maakindustrie van 17 - 20 maart 2020.

Floris de Zwart, Brandmanager ESEF Maakindustrie en Anne-Jaap Deinum, Branchemanager NEVAT

ESEF Maakindustrie is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. De vakbeurs die de trots en innovatiekracht van de Nederlandse toeleveranciers laat zien en ze een podium geeft om zichzelf te presenteren.   

NEVAT, de branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie, behartigt de belangen van deze bedrijven, die behoren tot een belangrijke schakel in de toeleverketen van de Nederlandse Maakindustrie.

“ESEF Maakindustrie en NEVAT sluiten zo nauw op elkaar aan, dat besloten is om samen te werken”, zegt Floris de Zwart, brandmanager ESEF Maakindustrie. We willen de praktische succesverhalen vertellen waar de bezoeker behoefte aan heeft. Een goed voorbeeld is een door NEVAT geïnitieerd onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de maakketen. De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens ‘Nederland Maakt’ op 2 oktober. Met de conclusies van dit rapport gaan we onder andere verder tijdens ESEF Maakindustrie waarbij NEVAT en haar leden kansen en oplossing bieden. Op deze manier krijgt ‘Nederland Maakt’ – dat door NEVAT wordt georganiseerd in samenwerking met FME en enkele ketenpartners – een vervolg tijdens de vakbeurs.

Anne-Jaap Deinum, branchemanager NEVAT: ”De Nederlandse toeleverindustrie neemt een bijzondere positie in de keten van de maakindustrie. Samenwerking in de keten is de key. Dit zullen we laten zien op Nederland Maakt en vervolgen tijdens de ESEF.”

Bezoekers van ESEF Maakindustrie zijn op zoek naar antwoorden op vraagstukken en de mooie bedrijven die NEVAT vertegenwoordigt kunnen vaak de antwoorden geven. Daarom gaan NEVAT en ESEF Maakindustrie het High Tech Platform neerzetten tijdens de beurs in maart 2020. Een plek waar de bezoeker geïnspireerd wordt door mooie bedrijven, inhoudelijke content krijgt gepresenteerd en antwoorden krijgt op zijn toelevervraagstukken.

NEVAT zal tijdens ESEF Maakindustrie het High Tech Platform verzorgen. Daar verbindt NEVAT haar leden aan de vragen vanuit de bezoekers:

  • NEVAT info lounge; voor match making met de NEVAT leden;
  • Table tops van de NEVAT System Suppliers;
  • NEVAT Inspiration Centre: Minitheater waar dagelijks gratis demonstraties en miniworkshops gegeven worden door System Suppliers.

Nederland Maakt vindt plaats op 2 oktober in De Basiliek in Veenendaal. Aanmelden kan via www.nlmaakt.nl.
Bekijk hier de promo.

ESEF Maakindustrie wordt van 17 t/m 20 maart 2020 georganiseerd in Jaarbeurs in Utrecht. www.ESEF.nl.

Geef jouw mening

Bij je reactie wordt je achternaam niet getoond