ESEF-exposant uitgelicht: E.D.&A.

Leesduur: +/- 3 min.
ESEF 2018 zit eraan te komen: van 20 t/m 23 maart vindt dé vakbeurs voor de maakindustrie plaats. In aanloop hier naar toe lichten we een aantal exposanten uit aan de hand van zes korte vragen. Ditmaal is het de beurt aan E.D.&A..

1. Welke oplossingen heb je te bieden voor de bezoeker van ESEF?

"We bieden elektronica van A tot Z. Al meer dan 35 jaar ontwikkelen, produceren en testen wij bij E.D.&A. custom-made elektronica voor machines en apparaten. Zowel voor industriële toepassingen (ventilatie, food, enz) als voor consumer gerelateerde toepassingen (waterontharders, wasemkappen, enz)."

2. Waarom moet de bezoeker echt even langskomen bij jouw stand?

"Op onze stand toont E.D.&A. elektronische besturingen met innovatieve user interfaces (bewegingsherkenning, enz). Onze custom-made elektronica is bestemd voor machines en apparaten uit diverse sectoren. Dat kan dus zomaar voor Ook voor uw toepassing?"

3. Wat is je laatste investering geweest en waarom? 

"Sinds 2012 hebben we onze eigen productielijn in huis met SMD, THT, FPT. 'Slim ontwikkelen om slim te produceren' is onze slogan. Regelmatig worden nieuwe machines toegevoegd om de eigen productie verder uit te breiden."

4. Hoe heb je bijgedragen aan het eindproduct van de klant? 

"E.D.&A. staat in voor elektronica van A tot Z. Naast het ontwikkelen van de elektronische besturing, staat E.D.&A. ook in voor de productie ervan. Wij begrijpen als geen ander dat onze innovatieve besturingen een solide basis moeten vormen voor een stabiele werking van de machine of apparaat."

5. Aan welke innovaties en projecten heb je recent meegewerkt?

"We zijn onder andere met de volgende innovaties bezig geweest:

- Innovatieve ontwikkeling van een Switched Mode Power Supply (SMPS): het eerste patent hiervan is een feit.

- Android draait op een door ons eerder ontwikkelt hardwareplatform. Het voordeel is dat een Android app -ontwikkeld voor tablets of smartphones- ook kan werken op onze elektronische besturing.

- Innovatieve user interfaces: Gesture recognition, touch&swipe, video, enzovoorts."

6. Op welke wijze ontzorgen jullie je klant?

"Elke toepassing is uniek. Wij lijsten de wensen en specificaties van de klant op en vertalen dit in een klantspecifiek besturingsontwerp. De klant krijgt toegang tot ongekende mogelijkheden via de brede en uitgebreide deskundigheid van onze ingenieurs op gebied van bediening, datacommunicatiemogelijkheden, softwareontwikkeling, enz.
Het is vanzelfsprekend dat de beste producten in de beste omstandigheden geproduceerd moeten worden. Al onze besturingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Het eindproduct ondergaat tijdens het volledige proces verschillende geavanceerde testfases waardoor een correcte werking van uw besturing 100 % gegarandeerd wordt. Keuringen volgens de van toepassing zijnde normen (UL, VDE, CE, enz) zijn ook belangrijke speerpunten tijdens het gehele ontwikkel- en productietraject."

E.D.&A. is tijdens ESEF te vinden op stand: 01.A060.

Geef jouw mening

Bij je reactie wordt je achternaam niet getoond