maart 2022 - Jaarbeurs
Het event voor slimme maakoplossingen

Kunststofketen

Complete Supply Chain

Tijdens ESEF Maakindustrie kun je een complete kunststofketen zien. Daartoe wordt een speciaal Kunststofplein ingericht waar meerdere bewerkingstechnieken zichtbaar zijn en meer wordt verteld over de mogelijkheden en noodzaak van circulair produceren. Deze supply chain maakt op een oppervlakte van ongeveer 100 m² duidelijk wat het het thema circulariteit inhoudt en wat het belang ervan is. Niet alleen in de werkende keten, maar ook via informatiebijeenkomsten in het theater.

Waarom mag je hier niet ontbreken

Misschien ben je nog niet zo’n grote speler, start-up, of ontbreekt het aan budget om met een eigen stand te komen. Op dit mooie plein word je volledig ontzorgd, zodat je je volledig kunt focussen op wat belangrijk is; praten met de markt en jouw producten en diensten binnen de supply chain over het voetlicht brengen. Alles is voor je aanwezig. Een tafel met stoelen, een wand met logo en verlichting. Breng een laptop en een banier mee en de beurs kan beginnen. Omdat het Kunststofplein in de loop ligt, kan je rekenen op ruim voldoende aanloop.

Wat mag je verwachten

Er zijn nog steeds veel bedrijven die na het productieproces het zicht op hun materialen verliezen. Of spelers die later in de keten een rol spelen, maar zich daar geen onderdeel van voelen. Dat laat kansen onbenut en dat is zonde.
Ketensamenwerking en ketenoptimalisatie zijn de magische woorden. Zonder samenwerking in de keten is recycling en circulariteit een onmogelijke zaak. De Petfles is een van de meest sprekende voorbeelden en inspireert al jaren tot nog meer recycling. Een dergelijke supply chain wordt zichtbaar op het kunststofplein.

Bezoekers

Juist omdat het Kunststofplein de hele keten laat zien, verwachten wij dat dit plein druk bezocht zal worden en dat men langer dan gemiddeld zal blijven. Voor jou de uitgelezen mogelijkheid om met de markt in contact te komen.

Deelnemen aan het kunststofplein

Was je nog aan het nadenken over waar je wilt deelnemen aan ESEF Maakindustrie 2020? Dan is het Kunststofplein misschien wel jouw plek. Neem snel contact met ons op, of download onze brochure of de speciale Kunststofplein-leaflet. Wij helpen je graag een optimale deelname te realiseren.

Download de brochure

De brochure van ESEF Maakindustrie 2022 bevat alle informatie om een succesvolle deelname te garanderen.
Nu downloaden

De Kunststofplein-leaflet

Dit leaflet bevat interessante all-in deelnamepakketten die bijdragen aan een optimale beursbeleving op het kunststofplein.
Nu aanvragen

Sprekers

Spreker 3
Spreker 2
Spreker 1