maart 2022 - Jaarbeurs
Het event voor slimme maakoplossingen

Kick-off ESEF Maakindustrie 2020

Op dinsdag 3 december is de officiële kick-off van de ESEF Maakindustrie 2020. Tijdens deze sessie worden deelnemers aan TechniShow op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen rondom de vakbeurs, bieden wij een marketing workshop door Outdo, is er een aantal aansprekende klantcases en nog veel meer.

Programma

12.00 uur

Ontvangst met een broodje

12.30 uur

Update ESEF Maakindustrie / TechniShow

  • Concept update TechniShow

Floris de Zwart, Brandmanager ESEF Maakindustrie / TechniShow

  • Concept update ESEF Maakindustrie

Floris de Zwart, Brandmanager ESEF Maakindustrie / TechniShow

  • Marketing campagne

Floris de Zwart, Brandmanager ESEF Maakindustrie / TechniShow

13.00 uur

Workshop: “Meer goede leads” deel 1

Outdo*

14.00 uur

PAUZE – Infomarkt

14.30 uur

Workshop: “Meer goede leads” deel 2

Outdo*

15.30 uur

Klantcase van succesvolle marketing

Een klant op het podium vertelt waarom het zo belangrijk is om eigen relaties uit te nodigen en om je marketingverhaal op orde te hebben. Waarom zij al jaren succesvolle beurzen draait door middel van goede marketing gericht op leadgeneratie.

15.45 uur

Rich Magic

Goochelaar en illusionist Rich Magic neemt zijn publiek mee met wonderbaarlijke, verbluffende en onverklaarbare mindtricks en magic acts. Het bijzondere is, dat het publiek zelf deel uitmaakt van de experimenten. Geen oudbollige goocheltrucs, maar Mind-Magic, wat iedereen wel eens op tv gezien heeft, wordt nu LIVE ervaren.

*Workshop: Meer goede leads door Outdo

Je hebt nooit genoeg goede leads. Veel ondernemers in de techniek hebben hetzelfde. En zeker 80% van de gangbare marketingadviezen werken niet voor producten die complexer zijn dan een blikje cola of een pak wasmiddel.

In deze workshop lossen we dat op.

Je maakt je eigen marketingstrategie op één A4 en we laten je zien hoe je met een geslaagde beursactie geweldige leads binnenhaalt tijdens TechniShow | ESEF Maakindustrie

In de workshop leer je:

  • Hoe je je bedrijf in twee zinnen zo presenteert, dat je meteen de interesse wekt van de juiste klanten;
  • 5 strategieën om de beste leads binnen te halen op TechniShow | ESEF Maakindustrie, zodat je de rest van het jaar geen acquisitie meer hoeft te doen
  • 3 voorbeelden van geslaagde beursacties die daadwerkelijk klanten hebben opgeleverd en hoe je ze kunt inzetten voor jouw bedrijf

Outdo

De workshop: “Meer goede leads” wordt gegeven door Karen van Riel en Martine Teeselink, oprichters van Outdo en auteurs van het boek “Elke week goede leads”.

Outdo helpt ondernemers in de techniek om meer goede leads te krijgen. Zodat ze meer verkopen van hun beste producten.

Locatie en parkeren

De kick-off van TechniShow 2020 vindt plaats op de tweede etage van het Beatrixgebouw, Jaarbeursplein, Utrecht. Als u met de auto komt, parkeer dan op P1 of P3 van Jaarbeurs. Bij binnenkomst ontvangt u een uitrijkaart. Komt u met het openbaar vervoer? kijk dan even hier.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt maximaal 1x per week het laatste nieuws per email.
Inschrijven

Sprekers

Spreker 3
Spreker 2
Spreker 1